Німецька мова в Мюнхені

Друк PDF

Німецька мова в Мюнхені

Ласкаво просимо в INLINGUA Мюнхен!

…Місто душевного комфорту

Октоуберфест, пивні сади і духова музика... Баварська столиця, як жодне інше місто, втілює німецькі традиції і культуру. Хто одного разу тут побував, той повірив, що саме тут було придумано німецьке поняття «гемютліхкайт»! Це слово передає той особливий стан душевного комфорту, коли Ви сидите у всесвітньовідомому Англійському Саду і з повним спокоєм насолоджуєтеся сосискою з кренделем, а при гарній погоді – ще й панорамою Альп вдалині. Проте третє по величині місто Німеччини, що налічує 1,3 млн. жителів, підкуповує своїх гостей не тільки щирістю і життєрадісністю. Мюнхен повний життя. Воно і зрозуміло: тут знаходяться 10 ВУЗів, в яких навчається більше 80.000 студентів. Тут легко відчувати себе молодим і життєвоактивним!

Про школу

INLINGUA мовна школа в Мюнхені заснована в 1897 як фамільна школа.  Належить до асоціації міжнародних приватних мовних шкіл. Здавніх часів школа мала хорошу репутацію в Мюнхені, не тільки завдяки викладачам-носіям мови. Члени Баварського королівського будинку вивчали мови тут.  "Кожен клієнт - король" - девіз, згідно з яким надаються послуги з вивчення мови в школі. Результатом багатьох курсів є отримання європейського мовного диплому. Школа знаходиться в центрі Мюнхена, володіє 48 класами на 4 поверхах, кафетерієм (для некурячих), заднім зеленим двором, бібліотекою, доступ до Інтернету.

Загальні умови навчання:

Tип курсу: Інтенсивний курс

Вік: з 16 років

Зміст: Загальна німецька мова й курс розмовної мови

Дати заїзду: цілий рік | кожен понеділок

Рівні навчання: всі

Розклад уроків: 9.00 - 12.30, 3 уроки після обіду розмовної мови, тривалість уроку 45 хв.

Інтенсивність: 20 уроки в тиждень

Групи: 6-12 студентів

Вартість 2-тижневого навчання – 500 євро

Вартість 2-тижневого навчання (20 уроків + розважальна програма) – 730 євро

За цією програмою пропонується наступних 5-6 заходів, що відбуваються після уроків або на вихідних (Тур по визначних місцях Мюнхена: основне в Мюнхені, а також замок Ношванстейн й Лідерхоф або романтична дорога до Ротенбургу, відвідування Олімпійського парку й вежі, Німфенбурзького палацу; Дахау – відвідування міста й концтабору, гостинна вечірка й ще багато чого іншого.

У вартість курсу входить:

  • Інтенсивний курс / 20 уроки в тиждень
  • Тестування по приїзді
  • Мультимедійний набір (1 підручник, 1 зошит для практичних занять, 2 CDs, 1 CD-ROM з програмним забезбеченням курсу)
  • Сертифікат по закінченню курсу
  • Безкоштовний доступ до Центру самопідготовки
  • Вільний доступ до Інтернету
  • Інформаційні матеріли про школу, Мюнхен і дозвілля
  • Студентський квиток

У вартість курсу не входить:

  • Переліт літаком Київ-Мюнхен-Київ
  • Візова підтримка
  • Медичне страхування
  • Проживання
  • Трансфер

Проживання

Проживання в сім’ї: не більше 45 хв. від школи на громадському транспорті:

Двомісна кімната (сніданок) – 195 євро в тиждень

Двомісна кімната (напівпансіон) – 275 євро в тиждень

Одномісна кімната (сніданок) – 215 євро в тиждень

Одномісна кімната (напівпансіон) – 300 євро в тиждень

Проживання в «гостинках»: ідеальний варіант для тих студентів, які хочуть жити окремо, але недорого; 25 хв. від школи на громадському транспорті. Краще заздалегідь бронювати кімнати, оскільки їх кількість обмежена.

Одномісна кімната (без сніданку) – 225 євро в тиждень

Одномісна кімната (сніданок) – 275 євро в тиждень.

Молодіжний готель в центрі Мюнхена: 10 хв. від школи пішки, кімнати обладнані просто, в кожній є ванна:

Одномісна кімната (без сніданку) – 395 євро в тиждень

Одномісна кімната (сніданок) – 450 євро в тиждень.

Трансфер

В один бік:  120 євро, в обидва боки: 220 євро

Необхідні документи для отримання студентської візи в посольстві Німеччини.

1. Одна візова анкета, повністю заповнена та підписана власноруч

2. Три нещодавно зроблені фотокартки паспортного формату

3. Підтвердження від німецького навчального закладу про тип та тривалість мовних курсів

4. Заявка на участь у мовних курсах із підтвердженням про здійснену оплату послуг за відвідування курсів

5. Підтвердження про участь у попередніх курсах по вивченню німецької мови

6. Автобіографія та викладення мотивації для вивчення німецької мови (сформулювати німецькою мовою)

7. Підтвердження бронювання житла

8. Підтвердження фінансування та фінансової спроможності особи, що подорожує

9. Довідка про навчання від навчального закладу (ориґінал) з інформацією про звільнення від навчання протягом запланованого періоду поїздки

10. Паспорти

а) закордонний паспорт (ориґінал та повна копія), який повинен бути дійсним ще протягом 3-х місяців після завершення поїздки, а термін його дії не повинен перевищувати 10 років

б) інші дійсні паспорти та паспорти, термін дії яких закінчився (ориґінал і повна копія), а також довідку від ГІРФО (ВВІРу), якщо паспорт був зданий / вилучений

в) національний загальногромадянський паспорт (ориґінал та повна копія)

11. Поліс медичного страхування для подорожуючих за кордон