VIII Всеукраїнська Школа студентського лідера

РОЗВИНУТИ В СОБІ ЛІДЕРА ТА ЗРОБИТИ ВЛАСНУ КОМАНДУ ЕФЕКТИВНОЮ – НАВЧАЛИСЯ СТУДЕНТСЬКІ ПРОФСПІЛКОВІ ПЕРВИНКИ

ISIC - міжнародна картка студента

ISIC Єдина офіційно визнана у 130 країнах світу картка студента. ISIC забезпечує Вам доступ до спеціальних пільг, знижок, акцій на товари, послуги для студентів по всьо

Вітаємо з Днем студента - 2023!

17 листопада – Міжнародний день студентів! Вітаємо!

АВІАКВИТКИ

ON-LINE

Спеціальні тарифи для студентів, викладачів і молоді!

Бронювання і продаж

Відновимо РАЗОМ діяльність головного офісу АПОС України. Приєднуйся!

Чи задоволений тим, як проходить твоє дозвілля?





Порада!

Тренування та загартування організму дозволяють легко справлятися із значними не лише фізичними, а й моральними та розумовими навантаженнями, труднощами, проблемами, які трапляються на життєвому шляху.

Президент таки підписав Закон №5240

Четвер, 13 квітня 2017, 00:00

12 квітня 2017 року на засіданні керівників українських ВНЗ І-ІІ р.а. в межах Дискусійної платформи “Навчання і стажування без кордонів” серед інших важливих питань вдосконалення освітнього процесу відповідно до викликів часу найболючішим стало обговорення можливого ветування Президентом Закону про внесення змін до Закону України "Про вищу освіту" щодо освітньо-кваліфікаційного рівня "молодший спеціаліст" №5240, так як це ставить під загрозу подальше існування коледжів і технікумів у системі освіти України.

 

Заступник голови Профспілки працівників освіти і науки України Романюк Сергій Михайлович, який був запрошеним гостем і активним учасником обговорень Дискусійної платформи, того ж дня прийняв участь у засіданні Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти.

  indipill.com

За дорученням керівників ВНЗ І-ІІ р.а. він доніс до членів Комітету глибокий протестний настрій освітян, що загрожує перерости в новий соціальний вибух.

Це стало вирішальною краплею, що переважила шальки терезів. Депутатами Верховної Ради України - членами освітянського комітету було терміново вжито переконливих заходів для сприяння підписання Закону.

Вранці 13.04.2017 р. Закон №5240 щодо продовження набору молоших спеціалістів до 2018 року підписано Президентом!

Друзі, щиро вітаємо усіх нас зі спільною перемогою!

 

Мета діяльності Асоціації правозахисних організаторів студентів України – це задоволення та захист законних соціальних, економічних, творчих, вікових, національно-культурних, спортивних, навчальних, наукових інтересів своїх членів. Read More

Асоціація правозахисних організаторів студентів України
м. Київ

 

Web–сторінка: http://www.profkom.info 
Е–mail: ukraine.apos@gmail.com

Association of Right Protective Student Organizations of Ukraine
ARPSOU was founded 11 June, 1996, as an Association of Student Trade Union Organizations of Ukraine comprising the structures functioning almost half a century.

We protect your right to rich student life!