Студентські лідери спільно з владою вирішуватимуть проблеми українського студентства!

Друк PDF

 

Всеукраїнський форум лідерів студентських профспілкових організацій відбудеться у м. Києві 18-19 жовтня 2012 року.
Форум розпочне свою роботу 18 жовтня о 13.00 год. у Великій залі Будинку спілок.

У роботі Форуму планується участь Прем’єр-міністра України М.Я. Азарова, Віце-прем’єр-міністра України С.Л. Тігіпко, Міністра освіти і науки, молоді та спорту України Д.В. Табачника, Голову Державної служби молоді та спорту Р.С. Сафіулліна, Голову Федерації профспілок України Ю.М. Кулика, Голову Ради Федерації роботодавців України Д.В. Фірташа, народних депутатів України Ю.Р. Мірошниченка та А.П. Пінчука, президента спілки ректорів ВНЗ, ректора Київського національного університету ім. Тараса Шевченка Л.В. Губерського.

Форум організований АПОС України та проводиться спільно з Профспілкою працівників освіти і науки України за підтримки Державної служби молоді та спорту України в рамках реалізації програми “Соціальне становлення, духовний розвиток та формування загальнолюдських цінностей у студентської молоді”.

На Форумі планується обговорити питання покрашення якості вищої освіти, підвищення конкурентоздатності випускників вищих навчальних закладів на ринку праці, належної організації стажування та практики студентів на виробництві, їх соціально-економічного захисту.


Участь у Форумі візьмуть понад 300 лідерів студентських профспілкових організацій та органів студентського самоврядування близько 100 ВНЗ України.